Poratka Allergiateszt

Poratka Allergiateszt Kit

A Poratka Allergiateszt gyors és kényelmes otthoni teszt, annak eldöntésére, hogy háziporatka-allergiával rendelkeik-e. Tesztelje le Önmagát 30 perc alatt saját otthonában. Gyorsan és könnyen használható.

A teszt otthoni és biztonságos használatra lett kifejlesztve.

poratka

 

Poratka allergia:

A poratka otthonunk lakója, azért szinte teljesen lehetetlen kizárni az allergénnel való érintkezést. Van azonban néhány megelőző stratégia, amelyek segítségével enyhíthetők a poratka allergia tünetei. A pollenek után a poratkák minősülnek a leggyakoribb allergének keltőknek, ezért nagy jelentőséggel bírnak az egészségünket illetően.

A poratka allergia gyakori tünetei: viszketés, duzzadt ajkak és arc, köhögés, légzési nehézségek, asztma, száraz viszkető torok és nyelv, viszkető bőr, kiütések és ekcéma, hasmenés, hányás, fejfájás vagy anafilaxia.

Mi is az a poratka?

Szabad szemmel nem látható 0.2-0.3 mm hosszúságú, ovális alakú, átlátszó testű atka. A háziporatkák fő tápláléka az ember lakáson belül, lehullott, elhalt hámsejtjei. Egy emberről átlagosan naponta kb 1,5 gram hám válik le, ami egymillió atka számára jelent elegendő napi táplálékot. Emiatt a poratkák főleg ott fordulnak elő nagy számban, ahol az elhalt hámsejtjek felhalmozódnak (ágynemű, párna, bútorhuzatok, szőnyegek). Az allergiás megbetegedéseket a háziporatka ürülékében található fehérje váltja ki.

Önmaga is megtudhatja a teszt elvégzésével azt, hogy allergiás-e a poratkára. A teszt a vérben lévő IgE antitestek szintjét méri, amely emelkedik a poratka allergénnel szembeni érzékenység esetén.

Miért használja az Imutestet?

  • Gyors, egyszerű és otthon végezhető allergia teszt
  • Pontossága megegyezik más laboratóriumi tesztekével
  • Előzetes eredményekhez nincs szükség laboratóriumi vizsgálatra
  • Eredmény 30 perc elteltével 

    Használati útmutató: